Skip to content

TalentMatch Accelerator-forløb

Fra idé til virksomhed på 6 uger med accelerator

NYT HOLD Januar 2018

Du han hente vores program HER

Fra idé til virksomhed på 6 uger med accelerator

Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig og drømmer om at blive iværksætter med din egen virksomhed.
Vi hjælper dig med at tage din idé til et produkt eller en serviceydelse og gøre den til virkelighed. Det gør vi gennem vores velafprøvede accelerator forløb, der er et kursus som talentmatch har udviklet I samarbejde med væksthus midtjylland og jobcenter aarhus, og som er designet til at hjælpe dig fra idé til egen virksomhed.

Hos talentmatch ved vi, at nøglen til en succesfuld start som iværksætter er en kombination af læring, praktisk arbejde og professionel sparring. Vi ved også at ved at få hjælp til at gøre tingene rigtigt fra starten af, så frigiver du meget mere energi til den idé som du virkelig brænder for, og sparer dig selv for ærgrelser, bekymringer og udgifter.

Kurset kan hjælpe dig uanset hvad din idé går ud på. Vi har allerede hjulpet diætister, fysioterapeuter, arkitekter, webudviklere, butiksejere, fotografer og marketingfolk I gang med deres egen virksomhed.

Sådan bliver du iværksætter med egen virksomhed

Accelerator fører dig igennem et forløb bestående af workshops, individuel sparring og en række sprint, hvor du som deltager er ude I ‘marken’ og løse opgaver. Du lærer om produktudvikling, forretningsmodel, markedsføring, salg, og strategi – og vi hjælper dig med at få væsentlig viden omkring jura, økonomi, moms, skat og cvr nummer.

Undervisningen er en kombination af oplæg, selvstændigt arbejde, gruppearbejde og personlig rådgivning.
Alt sammen med fokus på effektivt at rykke dig nærmere en succesfuld opstart af egen virksomhed.

Kurset foregår I et inspirerende miljø sammen med andre iværksættere fra forskellige brancher, og kan derfor også hjælpe dig til et netværk af andre iværksættere der forstår de udfordringer du står overfor.
Formlen er simpel

Du ved hvad du vil – præsenter det for os, så giver vi dig den nødvendige viden og de rigtige værktøjer til at få succes.
Hvis du ikke er helt skarp til at “pitche” din idé, så kan vi også hjælpe dig med det.
6 intensive uger med accelerator

 

Hele forløbet varer 6 uger og når du er igennem, står du stærkere end nogensinde, klar til at få succes med din nye virksomhed.
Vi kan ikke love dig at det bliver let, men vi ved at et skarpt fokus, et godt produkt, den rigtige viden og stærke værktøjer kan bane vejen til en succesfuld fremtid som selvstændig.

Danmark har brug for folk som dig til at skabe arbejdspladser og vækst.
Ring til os på 77348122 eller book en samtale hos:

Joan møller gerken
Jobcenter aarhus
[email protected]
eller

Kirsten simonsen
Jobcenter aarhus
[email protected]

Du kan også selvbooke en samtale hos joan eller kirsten på
/jobnet.dk/minside/

Alternativt ring til os på: 77348122