BAG TALENTMATCH

Hvem er vi, hvad laver vi og hvorfor?

HVEM ER TALENTMATCH?

 

Vi er en konsulent og rekrutteringsvirksomhed, og vi vælger opgaver, der kan skabe værdi for både kandidater og virksomheder. Vores rådgivning er ærlig og håndgribelig – og ikke bare en sludder for en sladder.

VORES HISTORIE

Vi har eksisteret siden 2011 og har i samarbejde med jobcentre, a-kasser, kandidater og virksomheder, matchet mere end 500 kandidater med det rigtige job i den ene eller anden form.

Vi tror på mennesker, dialog og det ideelle jobmatch, og at man derigennem kan skabe værdifulde sammensætninger, der fremmer vækst, innovation, udvikling og målbare resultater.

HVAD LAVER VI?

 

Nu kender du os en del bedre. Men hvad er det så helt præcist, vi laver? Vi matcher talenter. Deraf navnet Talent og Match – det giver jo faktisk sig selv.

Talenterne kan være både virksomheder, kandidater og dem, der vil følge en idé og ender med at blive iværksættere.

42% af små- og mellemstore virksomheder har aldrig fået en ansøgning fra en højtuddannet. Det synes vi er ærgerligt. Derfor anstrenger vi os for at gøre dele af arbejdsmarkedet mere transparent og bygge broen mellem SMV’er og højtuddannede.

Ved at bygge denne bro håber vi på, at gøre alle glade for at gå på arbejde. Fordi så tror vi på, at man også er glad, når man har fri. Og det mener vi, er en stor del af opskriften på et godt liv.