Tina Skiffard

Talentmatch og jeg startede som en flirt, som hurtigt blev til noget seriøst. Som HR-konsulent binder jeg engagerede højtuddannede sammen med visionære SMV’er igennem nysgerrighed, afdækning og rådgivning. Jeg har et fagligt crush på både rekruttering og onboarding – som for mig går hånd-i-hånd. Heldigvis gennemsyrer det det meste af mit arbejde hos Talentmatch. Desuden er jeg tosset med at møde nye mennesker, og det får jeg faktisk lov til hver dag. Hvor heldig har man lov at være? Talentmatch tager udgangspunkt i den enkelte kandidat og/eller virksomhed og skræddersyr løsningen derfra. Der findes ikke en plug-and-play-løsning i Talentmatch-regi, og det synes jeg er noget helt særligt.
Mit gode råd: ligesom med alle andre fundamentale ting i livet, skal du aldrig nøjes. Gå efter dit drømmejob – det findes.


Julie Nakskov Rasmussen

Jeg startede i TalentMatch i 2017 og så med det samme det enorme potentiale. Det var som en legeplads, hvor mine talenter kunne udfoldes og prøves af. Til dagligt får jeg sjældent et nej og sidder med flere forskellige kasketter på inden for coaching, forretningsudvikling, kommunikation, rekruttering og facilitering. Jeg trives med at have en varieret arbejdsdag og jeg tror på det gode arbejdsliv, hvor alle brikkerne falder i hak. Det, hvor du hver dag vågner glad op. Det er drømmejobbet, som er derude til alle. Både TalentMatch og jeg vil gerne hjælpe mennesker med deres næste bedste skridt i deres karriere – et skridt ad gangen. Hos TalentMatch oplever jeg, at relationer er alt. Alle er vigtige og alle har talent. Den tilgang kombineret med mod og handlekraft gør TalentMatch til noget helt særligt. Vær nysgerrig og modig. Sæt dig et mål og gå efter det.