FAQ      

Her kan du få svar på de typiske spørgsmål.
Skriv til [email protected], hvis du har flere.

FOR KANDIDATER

Både Talentforløbet og Accelerator er gratis for dig, som er meldt ledig og modtager dagpenge. Begge forløb finansieres af dit jobcenter.

Det er 13 uger fordi vores erfaring viser, at det kræver tid at vise sit værd og bide sig fast i en virksomhed. Du skal både lære dine nye kolleger, din chef og dine opgaver at kende OG nå at skabe resultater. Du skal se det som en investering i dig selv – ikke dit hus, dine ting eller en eksotisk rejse – men i dig og din karriere.

Du kan med én dags varsel stoppe dit Talentforløb, hvis du får tilbudt et fast job. Da du under Talentforløbet modtager dagpenge og selvfølgelig skal søge de lovmæssige antal jobs om måneden kan det jo ske, at du får tilbudt en mere attraktiv karrieremulighed.

Her vil det være god stil at snakke med din chef i Talentforløbet om situationen og hvem ved – måske er din chef allerede blevet så glad for dig, at du tilbydes en fast stilling.

Vores talentpulje er vores råstof. Derfor er alle TM-konsulenter dagligt igennem talentpuljen. Når vi får en potentiel mulighed ind fra en virksomhed, er det første vi gør at kigge i vores talentpulje. Så dit CV drukner ikke hos os, men bliver brugt aktivt.

Du kan selv opsøge små- og mellemstore private virksomheder og fortælle dem om den trumf du har på hånden med et Talentforløb. Du kommer jo topmotiveret og med en mulighed for, at I kan se hinanden an helt omkostningsfrit for virksomheden. Så vær opsøgende og kontakt en virksomhed, så snart du ser dem.

Eksempler på hvem du kan kontakte kunne være nogen i dit netværk, en tidligere kollega, samarbejdspartner, din onkels fætter eller din nabo. Måske kender de én virksomhed som er en matchmulighed for dig?

Helt perfekt!
Når du deltager på Talentforløbet får du fri 3 timer om ugen til at søge jobs. Det bliver altså 34 timer/ugen i 13 uger. Det er god tid til at gøre dig selv uundværlig.

Når du deltager på Accelerator er du helt fritstillet fra jobsøgning. Du skal møde hver mandag i 6 uger samtidig med at du bruger din tid på at udvikle dit koncept.

FOR VIRKSOMHEDER

Det koster dig ikke en krone at få en proaktiv kandidat ud i et Talentforløb. Du skal selvfølgelig stille en arbejdsplads til rådighed og være indstillet på at få kandidaten bedst muligt med ombord, så I begge får mest muligt værdi gennem forløbet.

Prisen på en rekrutteringsproces er 39.000 kr. ekskl. moms.

Nej, det har vi ikke. Vores transparente og lave pris tillader det ikke. Men du er velkommen til at tilkøbe det.