Skip to content

Find dit drømmejob
sammen med TalentMatch

Ønsker du at komme i varig beskæftigelse?

TalentMatch er et forløb, der i tæt samarbejde med jobcentrene i Region Midtjylland matcher kandidater, der står uden job med små og mellemstore virksomheder. Det rigtige match mellem kandidat og virksomhed, tilfører ny værdi og øger bundlinjen i virksomheden. Vores kandidater skaber derved gennem eget talent deres job i virksomhederne

TalentMatch forløbet varer 13 uger og du modtager dagpenge under hele forløbet som normalt.

Talentmatch forløbet strækker sig over 13 uger, hvor du og virksomheden lærer hinanden at kende. På den måde kan du og virksomheden I fællesskab finde ud af hvordan dine kompetencer bedst bruges på din nye arbejdsplads. Målet er, at I bliver så glade for hinanden at du ansættes efter de 13 uger.

“Talentmatch hjalp mig med at kickstarte min karriere. Matchet med min nuværende arbejdsplads har givet mig en masse ansvar inden for økonomi og forretningsudvikling”.

Anders krogh - konsulent

Medicolink

Vi matcher dig med den rigtige virksomhed

Vi finder I samarbejde med dig en virksomhed, der matcher dig og dine kompetencer både på faglighed og kemi. Så arranger vi en uformel matchsamtale, hvor du og virksomheden kan møde hinanden, og føle efter om et match kan give begge parter værdi.

Er der et match, sørger vi for, at du og virksomheden får de rigtige rammer at arbejde sammen ud fra.

Vi giver dig et fast holdepunkt og mulighed for at du kan udvikle dig

Talentmatch-forløbet indeholder en række workshops, der alle tager udgangspunkt I dit specifikke ståsted og har fokus på personlig ledelse og værdiskabelse for den virksomhed, du er matchet med. Under hele forløbet bliver du tilknyttet en sparringspartner, der løbende tilbyder dig rådgivning.

“succesen er til at føle på.”

Ring til os på 77348122 eller send os dit CV på [email protected]

Dette har været medvirkende til at vi I 2017 har fået et væsentligt kvalitets-stempel. Talentmatch-forløbet er nu at finde på region midts positiv-liste, der støtter erhvervsrettede forløb fra første ledighedsdag.

57 % af vores kandidater har fundet deres drømmejob igennem et talentmatch-forløb.