Skip to content

Persondata & privatlivspolitik

Hos Talentmatch tager vi persondatasikkerhed alvorligt, derfor har vi taget de nødvendige skridt for at sikre dine oplysninger

Her kan du læse om, hvilke data vi indsamler om dig. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og ved, at vi beskytter de oplysninger, du deler med os – uanset om du besøger vores hjemmeside, er kursist hos os eller benytter dig af vores rekrutteringsydelser. Vores persondatapolitik vil løbende holdes opdateret, sådan at den altid er i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR).

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected].

1. Hvilke data indsamler vi?

Når du tilmelder dig eller deltager i et kursus, individuel sparring, coachingforløb eller rekruttering indsamler vi som udgangspunkt altid dit fulde navn, din e-mailadresse og kontaktinformation. For at få et fyldestgørende billede af din faglige profil modtager vi ofte også andre dokumenter, herunder CV, ansøgninger, video mv.

I forbindelse med tilmelding gennem det lokale Jobcenter modtager vi også CPR-numre. Al information indeholdende CPR-nummer foregår via sikkermail.

2. Hvad bruger vi data til?

Vi indsamler data for at kunne kontakte dig, og for at vi kan varetage de processer, der er forbundet med vores opgaver bedst muligt. Vi gemmer kun data, som vi har brug for, og alle dine data opbevares sikkert og fortroligt.

3. Hvem har adgang til data?

De data som vi indsamler om dig, kan ses af medarbejderne i TalentMatch. Når vi rekrutterer eller matcher dig med en virksomhed, videregives der relevant information om dig i forhold til den pågældende jobmulighed til vores kontaktperson hos virksomheden. Dette sker naturligvis kun efter dit samtykke.

4. Hvor længe opbevarer vi dine data?

Vi opbevarer data om dig, så længe du interagerer med TalentMatch, og så længe det har relevans. Én gang årligt rydder vi op i vores database og sletter interaktive brugere. Vores system giver desuden mulighed for, at du selv kan interagere med dine data.

5. Hvordan fortryder du dit samtykke?

Du kan til hver en tid framelde dig information fra TalentMatch, så vi ikke længere sender dig flere e-mails med eksempelvis matchmuligheder. Du kan framelde dig ved at skrive til [email protected]

Du kan altid få udleveret dine data og/eller blive slettet i TalentMatch’s systemer.

Hvis du ønsker at få udleveret dine TalentMatch’s data om dig, kan du kontakte os på [email protected]. Det gælder også, hvis du ønsker at blive slettet permanent fra TalentMatch’s systemer. Vi efterkommer dit ønske hurtigst muligt.

6. Hvem er ansvarlig for dine personlige oplysninger?

TalentMatch Rekruttering er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse. Vores kontaktoplysninger er:

TalentMatch Rekruttering
Studsgade 44
8000 Aarhus
CVR-nr: 32204023

Telefon: 77 34 81 22
Mail: [email protected]