ARLA FONDEN

KANDIDAT
“Et effektivt og gennemført forløb bakket op af et kompetent og venligt team. Jeg oplevede god opmærksomhed og opfølgning fra teamet gennem forløbet, og følte mig godt klædt på undervejs. Gode rammer om praktikopholdet fra start, og det viste sig hurtigt at være et godt match. De 13 uger hos Arla Fonden gik hurtigt og endte glædeligt med en fastansættelse. Den største anbefaling herfra til Talentmatch.”
Jakob Høier Nyholm – Arla Fonden.

VIRKSOMHED
“Arla Fonden havde ikke noget kendskab til Talentmatch’s arbejde, da vi blev kontaktet i efteråret 2017. Vi fik god og grundig information om formål, fokus og proces, og vi oplevede en god dialog om netop Arla Fondens mulige behov.
Processen omkring rekrutteringen var gjort virkelig nem og smidig for os som kommende arbejdsgivere, hvilket var en meget stor fordel. Vi fik lavet en rigtig god rekruttering til et praktikforløb, der bekræftede os i, at Arla Fonden kunne have fordel af at ansætte en akademiker med en uddannelse indenfor kommunikation. Efter praktikforløbet blev kandidaten fastansat.”
Chef, Sanne Vinther – Arla Fonden.


Forfatter:Jakob Høier Nyholm og Sanne Vinther - Arla Fonden Link:Arlafonden.dk

Privacy Preference Center