Skip to content

Referencer

Sagt om TalentMatch

Det siger kandidaterne om 13-ugers forløbet:

“TalentMatch var rigtig gode til at lytte til mine behov og ønsker. Det vigtigste for mig var, at jeg fik individuel sparring gennem hele forløbet, og en mulighed for at komme i direkte kontakt med virksomheder. Forløbet har givet mig blod på tanden til at forfølge nye jobmuligheder, og har bl.a. givet mig ønskejobbet inden for fundraising”.

Ninela Sinanovic

Applicate-IT.

“TalentMatch henvendte sig til mig på et tidspunkt, hvor jeg var kommet meget i tvivl om, hvilken karrieremæssig retning, jeg skulle bevæge mig i. Jeg kendte ikke TalentMatch i forvejen, men jeg fandt hurtigt ud af, at de kunne tilbyde mig noget, jeg ikke vidste, jeg stod og manglede. Med professionel sparring og rådgivning fandt vi sammen frem til en spændende kulturvirksomhed, der kunne drage nytte af mine faglige kompetencer, mens jeg samtidig kunne være i sync med mine personlige værdier og interesser. Det, tror jeg på, er det mest holdbare for alle parter. Som ledig er det rart først og fremmest at blive betragtet som en ressource for samfundet, og det er TalentMatch dygtige til”.

Kasper

365TEKSTER

“TalentMatch hjalp mig med at kickstarte min karriere. Matchet med min nuværende arbejdsplads har givet mig en masse ansvar inden for økonomi og forretningsudvikling”.

Anders Krogh

Medicolink

“TalentMatch har designet et rigtig godt kursusforløb, hvor matchet mellem mig og min praktikvirksomhed har været i klart fokus. Jeg har fået en masse personlig sparring og deltaget i nogle virkelig spændende workshops. Jeg er nu endt i mit drømmejob, hvor jeg får lov til at bruge mit fulde potentiale”.

Pia Christensen

Consulo

“Jeg valgte TalentMatch, fordi de allerede havde fundet virksomheden til mig, så det meste af forarbejdet var allerede gjort. Jeg var til matchsamtale med TalentMatch og virksomheden, og jeg vidste allerede efter samtalen, at der var et match. Fantastisk at være i et forløb, hvor man ikke bare sidder i et kursuslokale og skriver ansøgninger, men får lov til at prøve kræfter med opgaver ude i den virkelige verden”.

Tonny Schou

Back-end developer

“TalentMatch har designet et rigtig godt sparringsforløb. Jeg var i tvivl omkring mit produkt og potentialet i det, men TalentMatch guidede mig i den rigtige retning. Det er rart at få sparring fra folk, der selv er iværksættere og kender gamet”.

Tina Bøgevald

Konsulent hos KOMMAmedia.

“Det svære for mig var, at få skabt kontakt til den rigtige virksomhed. I samarbejde med TalentMatch lykkedes det at få landet jobbet, som matcher mine kompetencer”.

Rikke Knuth

Juhlsen.com

Det siger virksomhederne om 13-ugers forløbet:

“Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med TalentMatch, der har hjulpet mit firma med at få en person ind, hvis potentiale vi havde mulighed for at vurdere inden en egentlig ansættelse”.

Claus Bang Olsen

Adm. Direktør hos Lilienhøj.

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med TalentMatch, der hjalp mig med at holde fokus på det vigtigste i det at drive virksomhed – nemlig værdiskabelse, salgsindsats og indtjening”.

Jacob Salmon

Direktør hos Elevated.

Jeg er blevet blæst omkuld af professionalisme, gensidig forståelse og et imponerende drive”.

Morten Mathiesen

kommunikationschef hos Sekoia

Det siger kandidaterne om personlig sparring:

“TalentMatch har været en rigtig god støtte i hele forløbet. Både i forhold til direkte sparring omkring min jobfunktion, men også i den proces, der er forbundet med de kontraktuelle forhold. De er rigtig gode til at følge op, hvilket var lige det jeg havde brug for”.

Annette Stenhaug

“Jeg vidste, at jeg kunne mit håndværk, men var i tvivl om jeg kunne leve af det. Sparringsforløbet hos TalentMatch skabte overblik over mine muligheder og gav mig nogle gode redskaber til at skabe varige relationer – som nu er blevet til faste kunder”

Louise Søndergaard

Selvstændig kommunikationsstrateg.

“TalentMatch laver gode sparringsforløb, hvor man føler sig velkommen og bliver taget seriøst. De trækker på deres egne erfaringer fra det private erhvervsliv. Kort sagt – TalentMatch er professionelle, og der bliver fulgt op på tingene”.

Mike Christensen

(Job-sparring).

“Jeg vidste, at jeg kunne mit håndværk, men var i tvivl om jeg kunne leve af det. Sparringsforløbet hos TalentMatch skabte overblik over mine muligheder og gav mig nogle gode redskaber til at skabe varige relationer – som nu er blevet til faste kunder”

Louise Søndergaard

Selvstændig kommunikationsstrateg.

“Hos TalentMatch er jeg blevet mødt af modspil, nye ideer og sparring. Hele tre ting, som med et topmoderne ord kaldes coaching. Her er der dog tale om coaching i øjenhøjde”.

Christina Kjærgaard

(Job-sparring)

Det siger Accelerator deltagerne:

“Det har betydet, at jeg virkelig kunne se en udvikling i mit produkt. Det har også handlet om en vedvarende og forstærkende tro på, at det jeg laver, kan udvikle sig til et selvstændigt erhverv. Der har generelt været en ånd af seriøsitet og gåpåmod. Man føler som kursist, at man bliver taget seriøst.
Forløbet har hjulpet med at skærpe mit produkt, så jeg bedre har kunne fokusere på et konkret marked. De forskellige sparringssituationer har hjulpet gevaldigt meget og samtidig har jeg også følt, at jeg kunne give de andre deltagere vejledning i kraft af min viden og ekspertise.”

Andrew Davidson

“Det har været et fantastisk kursus! Jeg gik fra at have en ide, der på relativt kort tid er vokset til en realitet. Min prototype er allerede undervejs og snart skal der videreudvikles på den.
Tak for at have mødt alle de professionelle mennesker, der har været tilknyttet kurset og beriget os med deres viden. Jeg er meget taknemmelig for at have deltaget og for de gode kontakter jeg har fået.”

Mai Pihlkjær Falck

“Accelerator har givet mig en enestående mulighed for at få testet mit koncept af på mange mennesker i en kultur, hvor ideer stortrives. Den input, jeg har fået fra de andre deltagere og fra kompetente og ærlige sparringspartnere har været uundværlig i forhold til at forbedre mit koncept, som nu står langt stærkere end før. Forløbet har desuden givet mig nye samarbejdspartnere og ikke mindst en enorm gejst og mod på at få færdigproduceret mit materiale. Det er utroligt så langt, man kan nå på 6 uger. “

Stine Schou Kvistgaard

“Forløbet hos accelerator har tydeliggjort og opløst enhver tvivl omkring min ide, og har derved gjort mig bevidst og handlekraftig. Det har været berigende at være sammen med andre, der har vidt forskellige ideer, baggrund og aldre. Det giver en rigtig god mulighed for meget forskellig feedback, som er konstruktiv og til tider udfordrende – altid lærerig.
Forudsætningen for et succesrigt forløb skyldes risikovillighed hos deltagerne og ikke mindst meget kompetente oplægsholdere.
Accelerator får min varmeste anbefaling!”.

Ane Albrektsen

“Acceleratorforløbet har givet mig det lille skub, som jeg manglede for at komme i gang. Det kvalificerede min opstartsproces og betød helt konkret, at jeg kom bedre og hurtigere i gang end jeg ellers ville have gjort på egen hånd. Jeg var rigtig glad for at sparre og udveksle ideer med undervisere, sparringspartner og øvrige deltagere på holdet.
Acceleratorforløbet gjorde mig langt mere skarp på, hvordan jeg skulle gå i gang med at realisere min virksomhed, hvordan jeg skulle sælge mig selv og hvordan jeg skulle finde mine kunder.
Accelerator er en god genvej, hvis man gerne vil styre uden om alt for mange begyndervanskeligheder.”

Anni Pedersen