Hanne Wick

Jeg holder markedsføringsoplæg på iværksætterforløbene og har haft fornøjelsen af at være i ekspertpanelet, som giver feedback til iværksætterne. Jeg brænder for iværksætteri, synergi og at hjælpe andre til at realisere deres potentiale! Til dagligt er jeg iværksætterrådgiver og driver egen virksomhed, Wick Kommunikation ApS. Det, der gør TalentMatch til noget særligt i mine øjne, er det formidable team omkring iværksætterne! Det er nogle dygtige og dejlige mennesker, som jeg nyder at samarbejde med. Forløbet kommer godt omkring de faglige og personlige overvejelser, man møder som selvstændig. Jeg er overbevist om, at alle deltagere kommer derfra med større viden, afklaring og selvtillid. Hvis jeg skal komme med ét enkelt godt råd, så må det være: Gå efter det, du brænder for. Du skal bruge rigtig mange timer af livet på dit arbejde, så det bliver meget sjovere, hvis du holder af det, du laver. Og så skal du bare lige sørge for at tage dig godt betalt ☺


Michael Reinholdt Rejmer

Jeg startede Talentmatch i 2011 ud fra en passion om at matche virksomheder og højtuddannede i ‘aktiveringsforløb’, hvor alle ville benefitte og ingens tid blive spildt.
Som nysgerrig og selvstændig iværksætter siden 2001 var målet en konstruktiv tilgang til jobskabelse. Nogle vil med rette kalde mig en ukuelig optimist - overbevist om et behov for alles talent. Jeg håber, at folk ser mig som ærlig, konstruktiv og nytænkende – uanset om man er adm. direktør eller nyuddannet. Min interesse for mennesker og forretningsudvikling mixes i TalentMatch, og går op i en højere enhed. Et godt match kan betyde uendelig meget for både virksomhed og kandidat - men også for de familier, de er en del af. I TalentMatch er jeg så heldig at have dygtige folk omkring mig med hjertet på rette sted. Det motiverer mig, og giver TalentMatch den kant og retning, som både virksomheder og kandidater nyder godt af. Mit råd er: Skil dig ud. Man kommer ikke foran ved at gå i andre folks fodspor.


Cecilia Krill

TalentMatch og jeg startede med et rigtig godt spørgsmål: Hvordan sikrer man, at det man har undervist i, sætter sig fast? Accelerator skulle give bundfældende erfaring om iværksætteri, og netop her var min viden relevant. Jeg har min egen virksomhed: ceciliakrill.dk med læring, entreprenørskab og iværksætteri. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker, der ønsker at undersøge nye muligheder for deres arbejdsliv og få ting til at ske, som ved hver Personlig Ledelse-workshop. Jeg har i øvrigt været med til at udvikle Acceleratorspillet der hjælper til at føre gode idéer ud i livet, og som bruges på Acceleratorforløbene. TalentMatch skiller sig ud ved at have blik for menneskers styrker, og samtidigt et empatisk menneskesyn. Dette gælder både i arbejdet med Acceleratorkursisterne, i matchet mellem ’talenter’ og virksomheder – og på TalentMatch som arbejdsplads. Mit råd er: vær tydelig og afklaret indadtil. Det gør dig tydelig og klar udadtil! - og glem så i øvrigt, hvad andre tænker om dig.


Ulla Kaspersen

Jeg kender TalentMatch fra min tid som konsulent på Jobcenter Aarhus og har samarbejdet godt med TalentMatch om udviklingen og afholdelsen af Accelerator. Fællesnævneren for mine faglige interesser er mening i arbejdslivet. I mit eget arbejde bruger jeg tiden på at hjælpe andre med at få arbejdslivet til at give allerbedst mening. Og jeg oplever god overensstemmelse med det TalentMatch står for. Hos TalentMatch får de mere bløde værdier plads i en ellers måske lidt hård og forretningsorienteret verden, men stadig med forståelsen herfor. Det giver gode resultater for mange. Mit tip til at finde det rette karrierematch, er at starte hos dig selv. Kig både på, hvad du er god til og hvilken forskel, du kan skabe, og hvad der giver dig energi i arbejdslivet. Den side er vigtig for at finde en langtidsholdbar løsning. Når du er der, så vær åben, nysgerrig og kreativ i din tilgang. De gode løsninger finder vi de særeste steder!


Christina Holm Dahl

Jeg kom oprindeligt ind i Talentmatch på et afbud og er siden blevet hængende! Jeg er sparringspartner på Accelerator og laver også oplæg om personlig ledelse. Jeg er interesseret i at se mennesker folde sig ud og i at få ting til at fungere og det er jo netop det vi gør i Talentmatch. Jeg er uddannet sanger og inden for kommunikation. Har været lønmodtager, freelancer og selvstændig. Ved noget om meget, ja, faktisk en hel del om onlinemarkedsføring og projektledelse og virkelig meget om at synge og performe! Utroligt nok er der brug for det hele i Talentmatch (ok, det er ikke så tit jeg synger der). Mit tip til at finde det rette job er at stå 100 % ved dig selv.


Henrik Krogh

Jeg har igennem en længere årrække afviklet iværksætterkurser hos TalentMatch, hvor min opgave har været at tage hånd om kursisterne og få dem til at reflektere over deres indstillinger og tankemønstre og hjælpe dem med at finde deres egen vej til fortagsomhed. Jeg har altid interesseret mig for forholdet mellem forberedelse og handling: “Du kan tænke sig til nye måder at handle på - men endnu vigtigere - du kan handle dig til nye tænkemåder.” Jeg synes, at TalentMatch repræsenterer den rette blanding af teori og praksis, der kan hjælpe folk videre i deres arbejdsliv. Mit bedste råd er at gøre afstanden fra tanke til handling så kort som muligt.


Jane Blaabjerg

Jeg har kendt Michael fra TalentMatch i mange år. Da TalentMatch opstod, manglede han en dygtig regnskabsunderviser, og derfor kom jeg med på holdet. Jeg er talnørd. Elsker regnskab, moms, skat mv., at formidle det til iværksættere, samt følelsen af at gøre en forskel for iværksætterne ved at hjælpe med regnskabsmæssige termer. Jeg nyder at være underviser på Acceleratorholdet, hvor jeg ser en forskel hos de enkelte kandidater. Nogen får en selvstændig karriere op at stå, hvor TalentMatch har guidet dem fra ide til handling. Vil man være selvstændig, er det ”bare” at kaste sig ud i det – og tage sig selv og sit job seriøst, inkl. alle de opgaver det kaster af sig (regnskab, markedsføring, produktudvikling, tidsstyring mv.). Og ikke vente med at gå i gang! En klassiker er, at en virksomhedsejer ofte vil have både hjemmeside, butikslokale, webshop, dankortterminal, lagerstyringssystem mv. op at køre, inden de overhovedet har de første produkter klar til salg.


Pernille jacobsen

Michael og jeg har en lang historie med firmastart samtidigt - i 2001. Vi har siden da fulgt hinanden i opture og nedture som iværksættere . Jeg har lavet workshops i “personlig kommunikation”, “tag kontakt” og “pitch din idé" gennem mange år i TalentMatch, og har faciliteret Acceleratorforløbene, siden de startede. Jeg er optaget af det gode arbejdsliv, iværksætteri, livgivende relationer og personlig gennemslagskraft, som jeg udforsker i mit arbejde med TalentMatch. Talentmatch har et kærligt og omsorgsfuldt menneskesyn, er effektive, handlekraftige, går den sidste mil for alle de mennesker de arbejder med og for. Jeg tror det er derfor, at alle os der arbejder for Talentmatch bliver der - det er et hjertevarmt sted med resultater. Mit skjulte talent er, at jeg danser og underviser i argentinsk tango i min fritid. Mit råd er at holde fast i det, der nærer dig uden at tænke for meget over, hvad det skal bruges til!


Ulf Gaardsted

Jeg er en erfaren konceptudvikler og rådgiver inden for digital strategi og online markedsføring. Ulf har hands-on erfaring med start-up og ledelse af en håndfuld virksomheder gennem de sidste 17 år, bl.a. digitale bureauer, onlinetjenester og incubatormiljøer. Ulf interesserer sig i særlig grad for forbrugeradfærd og trendudvikling.


Henrik Mariendal Andersen

Jeg kører workshops på både Accelerator- og Talentforløbet med fokus på at finde og italesættelse den værdi, deltagerne skal omsætte som kandidat og/eller iværksætter. Jeg er optaget af at hjælpe deltagerne videre! At vi sammen skaber et grundlag for at udvikle sig videre karriere- eller forretningsmæssigt - og samtidig have “sig selv” med i processen. Talentmatch arbejder praktisk og med klare konkrete mål deltagerne for øje. Det giver afklaring og motivation til handling, men også et godt netværk. Opsøg og handl på dine muligheder! Lær af dine fejl og mangler, hvis det ikke lykkedes første gang - og skærp dine evner, talenter og passioner. Så lykkedes det næste, eller næste gang igen.