VORES JOBMARKED

Jobmarkedet kan være mange ting.
Målgrupperne kan være mange. Derfor har vi beskrevet vores jobmarked.

Virksomheder

Vi samarbejder primært med små- og mellemstore virksomheder i Østjylland, som beskæftiger kommercielle profiler. For at vi synes, at en virksomhed er spændende at samarbejde med, vil vi gerne have, at de vækster og dermed har brug for nye folk i medarbejderstaben. Desuden ønsker vi, at de er ambitiøse og visionære. Det kan være store og fluffy ord. Men i bund og grund handler det om, at virksomheden har lyst og ambitioner om at vækste, innovere og udvikle sig. Ellers nytter det ikke noget, at sende proaktive og modige kandidater i deres retning.

Bindeled

Vi er bindeleddet mellem SMV’erne og højtuddannede kandidater i Østjylland.

Igennem vores kontakter i begge lejre, skaber vi en platform for relationer mellem de to grupper.

I overført betydning kan du sammenligne os med ejendomsmæglerfaget. Virksomheden sætter jobbet til salg hos os. Vi eksponerer jobbet for så stort et udstillingsvindue som muligt. Derigennem finder vi aftageren af jobbet.

Bindeled, brobygger, mægler, talentmatcher – ja, kært barn har mange navne.

Kandidater

Vi samarbejder primært med kommercielle kandidater inden for blandt andet kommunikation, marketing, salg, IT, administration og økonomi. Størstedelen af vores kandidater er fra Generation Y (født mellem 1978-94), men det er ikke et must. Det vigtigste er, at vores kandidater er proaktive og modige. Og hvorfor så det? Det er fordi, at de karrieremuligheder vi har, ofte ikke har en rigid stillingsbeskrivelse. Derfor kræver det, at kandidaten er jobmager – og ikke jobtager.